Crazyheads Trondheim - Vi er en herlig gjeng som er elever hos Norsk Frisørskole i Trondheim! På denne bloggen vil vi skrive litt om hverdagen vår på skolen, og om hvor spennende det er å være elev på Norsk Frisørskole! :-)
Forside Add meg Om meg Kontakt

En perfekt avslutning på uken.Den første halvdel av fredag brukte vi på å klippe like lengder. Det er mange som har skjønt det, som Ellen sier. Og jeg er 100% sikker på at flere skjønner det på mandag :-) 

Den siste halvdel av dagen ble brukt  på vasking av hår, hodebunnsmassasje og styling av hverandre. Jeg tør å påstå at alle i klassen synes det var en perfekt avslutning på uken. Jeg kan iallefall ikke tenke meg en bedre måte å starte helgen på! 

 

Anja får krøller av Vanja.

Aurora får krøller av Frida og Majlen.


 

Jeg får også krøller av Natalia. Krøller som er dagens tema :-)

 

Nå er vi klar for å starte en ny uke og vi gleder oss masse! 

 

 

 • Dukke-Lise.  Etter å ha stått å klippt den samme dukken i snart tre uker, så begynner det å bygge seg opp et slags forhold mellom deg selv og dukken. Du gir dukken et navn, du prater litt med henne, blir sur på henne når hun ikke hører etter og blir glad når hun sitter rolig. Enkelte ganger har du kanskje mest lyst til å kaste henne i bakken, men stort sett har dere et ganske godt forhold. Hun er ikke så vanskelig å håndtere. Hun klager ikke hvis du er litt hard med kammen eller vasker håret i for kaldt vann. Dette forholdet er spesielt. Kun mellom deg og din dukke. 

   

 • På torget finner man det meste!  På tirsdag bestemte Ellen seg for å gi oss en litt annerledes oppgave. Vi fikk to skisseark hver og beskjed om å gå til Trondheim Torg og finne to personer. En med en klipp i hel form og en annen med økende lengder. Så da dro 21 jenter bort til Trondheim Torg for å skissere. Vi fikk sett mange frisyrer på den tiden vi satt der. I tillegg så fikk vi øve oss på å se en frisyre og så skissere den etterpå, så lik som mulig.

  Øvelse gjør mester! 


  Lena, Johanne, Anja, Ramona og Malin.

  Anja er dypt konsentrert :-)  Ramona :-)

 • Ny uke, ny grunnklipp.  Vi har tidligere gått igjennom grunnklippene hel form og økende lengde. Denne uken begynte vi med like lengder. Navnet sier seg egentlig selv, alle hårstrå skal være like lange. Vi får en pangstart på semesteret og det er bra vi har supre lærere som holder oss på rett spor.

  Med en ny grunnklipp kommer også en nye måte å tegne projeksjon- og strukturtegninger på. Vi begynner å bli ganske flinke og jeg synes det er helt utrolig å tenke på at det er bare tre uker siden vi startet! Da hadde vi ingen anelse om hva projeksjon og strukturtegning var for noe! 

  Strukturtegning.

  Her er vi godt igang med den nye grunnklippen.

  Benedicte er godt i gang.

  Inndelingen er viktig!

  Sjekk hjemmesiden til skolen; her

   

 • Introduksjon  Vi er en herlig gjeng på 21 stykker som begynte 10.januar på Norsk Frisørskole i Trondheim. Vi er enda i bli kjent-fasen, men vi har hatt mange lattere og gode stunder sammen allerede. Lærerne våre er helt fantastiske, flinke til å lære på en måte som vi skjønner oss på hva de prater om og forklarer flere ganger hvis vi ikke skjønner. De har lært oss Helform allerede etter bare en kort uke. I dag har vi hatt litt teori om Økende lengde som vi skal begynne å klippe i morgen og det gleder vi oss masse til. På kjempe kort tid har vi lært om projeksjon, distribusjon osv. Vi har fått en del informasjon om masse kurs som vi gleder oss til å være en del av, så vi har masse å glede oss til i løpet av året.   Stay tuned.

 • Norsk Frisør og Hudpleieskole  Norsk Frisør og Hudpleieskole er et datterselskap av Raise AS. De har over 100 frisørsalonger i Norge og Sverige. Viser du stort engasjement og stå på vilje, får du muligheten til å jobbe som lærling i en av deres salonger. Raise har eget opplæringskontor for lærlinger og de ønsker alle som er studenter på deres skoler, hjertelig velkommen til å søke lærlingplass i en av deres salonger. Raise har i tillegg over 20 salonger i Sverige, så ønsker du å jobbe som lærling i Sverige etter endt utdanning, kan de også bistå med lærlingplasser der.
  Norsk Frisør og Hudpleieskole har 7 skoler rundt i Norge. Deres frisørskoler finner du i Oslo, Bergen, Trondheim, Bodø og Sandnes. Deres hudpleieskoler finner du i Oslo og Bodø.
  For å lese mer om skolen, trykk her
  De startet deres første skole i 1998 og har hele tiden hatt en målsettning om å være den beste private skolen i Norge.

   " Vi legger grunnlaget for din karriere!"
 • Les mer i arkivet Oktober 2013 September 2013 Mai 2012
  hits