Crazyheads Trondheim - Vi er en herlig gjeng som er elever hos Norsk Frisørskole i Trondheim! På denne bloggen vil vi skrive litt om hverdagen vår på skolen, og om hvor spennende det er å være elev på Norsk Frisørskole! :-)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Innholdsrik tid for frisørspirene i TrondheimDen siste tiden på Norsk frisørskole har vært både morsom og krevende for alle og en hver. Vi har hatt besøk av Nikita og Ghd, farget vipper og bryn, blitt ferdig med den siste grunnklippen og begynt med fargeteorien.  Vi har dokumentert alt dette med bilder og tenkte dermed å legge ut disse slik at dere får en liten smakbit på hvordan vi har hatt det til nå.

Ivrige elever som ble 5 hakk smartere etter en spennende dag med besøk av flotte damer fra Nikita.

Hårfin med Nikita 

 

Fikk prøve Ghd stylingjern og div. ghd produkter på hverandre, og lærte mange nye teknikker som resulterte i dette.

 

Den siste grunnklippen i gang for fult, samt farging av vipper og bryn!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil med dette ønske alle en god helg fra frisørspirene i Trondheim! 

  • klassebildet    Frisørspirene i Trondheim!  • Crazyheads are BACK in business ;)    Høst sesongen er i full gang, og denne gangen sterkere enn før! Hele 26 elever står i beredskap for å redde verdens hår-katastrofer! I løpet av året vil vi  trenge mange modige sjeler som stiller opp når fingrene klør og kreativiteten renner over. Informasjon om prislister publiseres så snart kundedagene nærmer seg. Vi vil oppfordre alle som trenger en klipp, eller bare en kopp kaffe og en prat til å ta turen innom. Vår dør står alltid åpen for ett hår i nød! Alle spørsmål som stilles i kommentarfeltet vil bli besvart etter beste evne. For mer inside information, følg oss på Instagram: norskfrisorskole   • Les mer i arkivet September 2014 Januar 2014 Oktober 2013
    hits